Фристајл трикови со инвалидска количка

Арон Фотерингам има телесна попреченост целиот свој живот, а од третата година користи инвалидска количка. И покрај тоа, тој денес се занимава со екстремни спортови.

Фристајл со велосипед на едно тркало

На видеото ќе можете да ги погледнете фантастичните фристајл движења на момците Кевин Картчнер, Колби Томас и останатите нивни другари.

Неверојатен артистички танц со фудбалска топка

Soccer ART е дуо од Полска кое изведува фантастични фристајл движења низ земјата, а нивното последно видео покажува дека може да се направи многу повеќе со една топка за фудбал.
Датум: 30 сеп 2012
, Автор:

Фристајл трикови со велосипедот на прадедо му

Неговата техника е необична, не носи никаква заштита за своето тело и глава, а балансот му е на извонредно ниво.

Фасцинантни фристајл движења на три дечиња

Малечки, симпатични, талентирани и уникатни професионалци, овие деца ја имаат „формулата“ за постанување светски ѕвезди уште на својата 8-10 годишна возраст.