Фрискис | Кафе пауза

Првиот филм снимен само од мачки!?

Со HD камери околу вратот, мачките си го документирале целиот свој стил на живеење во рок од 5 дена. Навистина уникатен поглед на тоа како една мачка го гледа и истражува светот околу неа.
Датум: 14 дек 2010
, Автор: