Забавна варијанта на класичниот француски маникир

Направете го овој маникир и почнете да мрткате со прстите. Дефинитивно ќе им биде интересно на оние околу вас. :)
Датум: 04 ное 2013
, Автор:

2 туторијали за артистички нокти кои лесно можете да ги направите сами

Овие два вида маникир се доста лесни за изведување, а се ултрамодерни и ултрасоодветни за сезоната есен 2013.
Датум: 13 сеп 2013
, Автор: