3 типа мажи на кои секоја жена наидува во одреден период од животот

Понекогаш жените тешко проценуваат кој маж сака само да ги одвлечка во кревет, а кој има сериозни намери.

5 ситуации кои ќе го расплачат и најголемиот фраер

Уште од раното детство, машките деца ги учат дека не треба да плачат и дека треба да ги задржуваат нивните солзи, па така тие тоа го спроведуваат и понатаму во животот.

Несфатените фраерски ставови

Џони Браво можеби е само лик од цртаните, но со сигурност е одраз на сите „јаки фраери“, а воедно се користи за да се исмеат истите.
Датум: 03 мар 2013
, Автор:

Славните фраерски цитати на Тошо Малерот

Ја батка иам кажано некои многу јаки ствари…

Зошто ги сакаме лошите момци?

Тие го имаат оној шмек на лош фраер, остар поглед на заводник, оставаат впечаток со своите движења и преовладуваат во друштвото, со други зборови, го освојуваат просторот околу себе...
Датум: 09 јул 2012
, Автор:

Мало фраерче пробува на сите начини да ја освои симпатијата

Интересно видео кое ни покажува дека кога станува збор за љубов, упорноста нема граници.

8 типови фраери кои не сакаат да се врзат

Пастувот знае дека е неодолив за жените и тоа го искористува, на ловецот „пленот“ бргу му досадува, а скршеното срце поради стравот повторно да биде повреден ќе остане сам.

Додај ме за пријател

Погледни го мојот профил, измами се да стиснеш „Add friend“. Можеби не бев вреден за да ме викнеш на кафе, ама барем однесувај се како што е во тренд.
Датум: 07 ное 2011
, Автор: