Прочистете го воздухот во домот со природна елка!

Новогодишната природна елка изгледа поубаво, на игличките се лепат прашината и нечистотиите, ефикасно го прочистува воздухот во домот...
Датум: 23 дек 2016
, Автор:

Есенско разубавување на дворот со помош на градинарскиот центар Фоја

Есента е идеално време за садење и пресадување декоративни зимзелени садници и цвеќиња.
Датум: 16 ное 2016
, Автор:

Совети од градинарскиот центар Фоја: Каменот како елемент во градината

Може да се користи за изградба на најразлични објекти (алпиниуми, патеки, потпорни ѕидови и сл.) или како декорација во градината.
Датум: 17 сеп 2014
, Автор: