Застрашувачки фото-илустрации на делата од Браќата Грим

Тие го будат грозоморното чувство кое произлегува од тишината пред да се случи нешто ужасно, кога секој нерв од човековото тело е на штрек и чека само едно мал звук кој ќе се појави како тивко ехо низ дрвјата.

Неверојатни фотографии од легендарниот Дејвид Хил

Колекција на фотографии која едноставно мора да ја погледнете...

Надреални фото-илустрации инспирирани од детската имагинација

Уметност која ги остварува детските соништа и раѓа нови малечки херои...
Датум: 24 сеп 2012
, Автор: