Мили мачиња нацртани со молив

Верувале или не, мачињава што ги гледате на сликиве не се вистински фотографирани животинчиња, туку се слики нацртани со молив. Тие се дело на хонгконшкиот графички дизајнер Paul Lung...

Сексуално експериментирање во фотореалистични слики

Размазени богати луѓе, кои имаат сè во животот и здосадувајќи им од нивната монотонија, решаваат да се фокусираат на правење разни сексуални гревови...