фотообработка | Кафе пауза

5 апликации кои ќе ги разубават вашите фотографии

Покрај добрата камера, вам исто така ви е потребна и соодветна апликација која ќе ги трансформира вашите фотографии во мали совршенства.

Кои познати личности ги гледате на овие фотографии?

Станува збор за неверојатно интересниот проект на уметникот кој се „крие“ под името That Nordic Guy.

Овие видеа ни покажуваат колку навистина се фотошопирани моделите

Додека фотографиите на моделите излезат во јавност, вие можеби веќе нема да имате можност да ја видите нивната вистинска кожа или коса.

Познатите ѕвезди во оригинални ретро реклами

Во серијата фотообработки со наслов Ads Libitum, Давид Редон ги монтира светски познатите ѕвезди во ретро реклами користејќи го она по што тие се најпознати, за да промовираат одреден ретро производ или движење.

Бескрајноста на универзумот минијатуризирана во импресивни фотографии

Самата помисла да се минијатуризира нешто толку огромно како космосот е навистина фасцинантно...

Фотографии од соништата – моќна фотообработка во надреалистичен стил

Карас Јонат е фотограф и дигитален уметник од Романија со огромно портфолио, исполнето со убави, магични, со еден збор – нестварни фотографии.