Графички дизајнер ги фотошопира славните личности како се дружат со своите помлади верзии

Холандскиот графички дизајнер Ард Гелинк го прави патувањето низ времето возможно. Барем за славните личности.

Уметник инспириран од пареидолија создава неверојатни фотомонтажи

Фабиен Баро е дигитален уметник од Франција кој во слободно време црпи инспирација од интересен феномен.