Дали сакате да имате нозе како фотомодел? Со овие вежби ќе го постигнете тоа!

Вежбањето е најефикасниот начин за да ги обликувате нозете, па затоа денес ви претставуваме неколку вежби кои ќе ви помогнат во тоа!

Мажи кои „запалија“ на Инстаграм: Нив жените ги следат во голем број

Нивните профили на Инстаграм секојдневно добиваат се поголем број следбенци. А знаете ли зошто? Погледнете ги нивните фотографии и проценете сами.

72-годишен дедо стана супер моделка за женска облека

„Зошто да не е прифатливо некој како мене да носи женска облека? Тоа што сум модел за продавницата ѝ помага на мојата внука, а јас немам што да изгубам“ - објаснува дедото.

Обои ме

Ијан Крафорд сака да „лови“ фотографии кои имаат јака графика и композициски квалитет, барајќи симетрија во хаосот...