Водете љубов, а не војна!

Фотографии од војници во сред воена зона во Ирак, кои наместо да војуваат, заедно со бројни фотомодели зазеле позиции кои асоцираат на водење љубов.

Фотографии од модели под вода кои одземаат здив

Успешното фотографирање под вода најчесто се изведува со специјализирана опрема и посебни техники. Крајниот резултат се возбудливи и уникатни фотографии...

Ловец на убавици

„Гледам во субјектот и чкрапам - тоа е единствениот начин да се фати моментот кој во спротивно би исчезнал како солзи на дожд.“
Датум: 03 јун 2011
, Автор: