Прекрасни снежни формации кои изгледаат како уметнички дела

Погледнете дел од најневеројатната ледена уметност која некогаш сте ја виделе.

Необични формации на облаци

Небото отсекогаш било константен извор на фасцинација за луѓето, а облаците се само еден дел од зачудувачките случувања кои можат да бидат забележани.