форд | Кафе пауза

Новиот концепт-автомобил од Форд, прекрасниот „Evos“

Новиот концепт за автомобил е навистина изненадувачки за компанијата, која долги децении не отстапуваше од својот препознатлив стил и линија.

Нов Форд Мустанг со класичен изглед

Колата ќе биде создадена од шасија и компоненти од Форд Мустанг произведен во 2009 година, но тој целосно ќе биде моделиран за неговата линија да наликува на класичен Форд Тандрбрд (Ford T-Bird).
Датум: 07 јан 2011
, Автор: