Форд Мустанг | Кафе пауза

Најпознатите автомобили на Џејмс Бонд

По повод 50-годишнината од појавувањето на серијалот филмови за Џејмс Бонд, ова се најпопуларните автомобили на тајниот агент 007, препознатливи по својата брзина и неверојатните додатоци.
Датум: 15 окт 2012

Легендарниот Форд Мустанг низ годините

Еволуцијата на моделот кој веќе пет декади е меѓу омилените модели на љубителите на брзи автомобили.