Форбс | Кафе пауза

Најскапо продадените имоти за 2013 година

Годинава не се сруши рекордот за најскапо продаден имот, меѓутоа беа продадени неколку големи и скапи имоти, кои вредат многу.

Најдобро платените диџеи во светот

Дефинитивно диџеите се новите рок ѕвезди. Доколку мислите поинаку, тогаш можеби оваа листа со нивната годишна заработка ќе ве разубеди.

Женски парфеми кои ја одбележаа 2012 година

Коко Шанел сметаше дека жената без парфем е жена без иднина. Некогаш од жената се очекувало да поседува сопствена уникатна мирисна нота, но во денешно време парфемите се третираат повеќе како модни додатоци.
Датум: 10 фев 2013
, Автор: