Зошто растојанието помеѓу зборовите и изборот на фонтот се клучни за вашиот бизнис?

Лошата организираност на зборовите можат тотално да го уништат (или да го направат урнебесен) дури и оној натпис кој настанал со најдобра намера.

Убави букви трансформирани во уникатен и елегантен мебел за домот

Италијанскиот дизајнер Клаудио Ското изработил линија на карактеристичен мебел со специјален дизајн инспириран од најчесто употребуваните фонтови од страна на дизајнерите.
Датум: 28 ное 2013
, Автор:

Дизајнирајте визит карта со помош на психологијата

Визит картата може да привлече позитивно внимание кон вашиот бренд доколку водите сметка за влијанието кое таа треба да го има врз луѓето.

Како да се пошегувате со вашиот колега додека користи Word?

Microsoft Word понекогаш знае да биде и забавен. Проверете како :)
Датум: 23 јул 2012
, Автор:

Букви и бројки на фотокопир машина

Хозе Ернесто Родригез со неговите раце создава нови фонтови и интересни облици на бројки и знаци, сето тоа на машина за фотокопирање. Погледнете...

„Писмени“ масички за кафе

Колекцијата алфанумерички кафе-масички наречена Фонтејбл претставува револуција во уредувањето. Со нив, можете да „напишете“ порака, да ги поставите бројките кои имаат некаква симболика за вас, да градите хемиски соединенија...
Датум: 01 јун 2011
, Автор: