Фондација е-Македонија | Кафе пауза

Прогласени победниците на блог натпреварот „Кажи Нешто“

Голем музички настан во МКЦ и дискусии на тема блогирање со над 200 посетители...
Датум: 12 мај 2014
, Автор: