Отсега вашата коса ќе може да свети кога е темно!

Компанијата за козметика, мода и нега на коса „Manic Panic“ произведе неколку бои за коса кои светат во темница.

Исклучителни фотографии кои ќе си поиграат со вашата перцепција

Едно е сигурно, без разлика колку ќе ги гледате, тие целосно ќе ја предизвикаат вашата перспектива.

Пејзажи од соништата нацртани на женското тело

Моќно и исклучително елегантно искуство за сите гледачи...

Месечев часовник

На површината на часовникот има флуоресцентен слој, кој дава нежна светлина ноќе и изгледа како месечината топло да ги прегрнува ноќните животни. Креацијата е навистина магична.
Датум: 13 ное 2013
, Автор:

Зачекорете по светкавата ѕвездена патека

Британската компанија „Pro-Teq“ создала интересен раствор во форма на спреј, кој го користи за создавање ѕвездени пешачки патеки, кои се одлични алтернативи на уличното осветлување.

Флуоресцентни морски животни низ фотообјектив

Импресивна фотосерија од колоритни морски животинки кои изгледаат како рендгенски снимки во боја. :)

Мода на иднината: неверојатен флуоресцентен фустан

Интересно, уникатно, необично... се само некои од зборовите што поминуваат низ мислите на оние кои го виделе ова видео.

Флуоресцентни океански бранови

Калифорниските плажи блеснаа во сино флуоресцентно светло. Верувајте, не се работи за никаков трик, туку за уште еден природен феномен, кој според биолозите, најверојатно се должи на големата црвена плима и на цутот на алгите.
Датум: 12 феб 2012
, Автор: