Флинстонови | Кафе пауза

Куќата на Флинстонови во вистинскиот живот

Ова вистинско здание од куќата на Фред и Вилма Флинстон, моментално се наоѓа на продажба, а проценета е на сума од 3,5 милиони американски долари.