Одличен флеш-моб на „Ода на радоста“

За прославување на своето 130 годишно постоење, шпанската банкарска групација „Banco Sabal“ направиле фантастична кампања наречена „Som Sabal“ или во превод „Ние сме Сабадел“.

Најдобрите флеш моб настапи

Ова се едни од најдобрите флеш моб настапи досега, кои ќе ве расположат и ќе направат да посакате да бидете дел од толпата.
Датум: 30 апр 2012
, Автор: