Клучни зборови во вашето резиме кои ќе ви помогнат да најдете работа

Бидејќи конкуренцијата за вработување е поголема од кога било, многу е важен впечатокот кој ќе го оставите кај работодавецот...

Како да станете успешен лидер?

Потребни се време и посветеност за да се развијат лидерските особини. Но, напорот се исплатува. Сетете се, ниеден лидер не се родил како таков.
Датум: 04 апр 2012

Флексибилна перница која ви прави друштво за спиење

За да го реши проблемот со осаменоста, мичигенскиот дизајнер Миа Чинели создала примамлива перница, различна од сите досега, по својот облик и креативната идеја.