5 решенија за вашата долна облека во новата година

Нашите промени нека започнат со она најосновното во животот на секоја жена – долната облека. Ова се пет можни решенија за во новата година кои сигурно ќе ви помогнат и ќе придонесат за подолг живот на вашата долна облека.
Датум: 06 јан 2012
, Автор:

Совршен мал стан во Њујорк

Ова мало станче во Њујорк е уште еден успешен пример, како правилно треба да се искористува просторот, без разлика колкав е.

Како да ги употребите старите весници и списанија?

Прочитајте како да ги употребите старите весници и списанија (освен за авиончиња) кои веќе сте ги прочитале и ви фаќаат прашина и беспотребен простор.