7 генијални начини на кои можете да ги искористите шолјите за кафе како декорација во домот

Не фрлајте ги старите шолји за кафе, бидејќи можете да ги искористите како сјајна декорација за вашиот дом.

Бебиња во филџан

Ако правилно си поиграте со просторот пред да чкрапнете, ќе имате сладок фотоспомен од вашето дете. :)
Датум: 19 јун 2013
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #41

Сака некој точено чоколадно кафе? Ставете филџан и чекајте ред. :)
Датум: 25 јул 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #25

Совршена уметност во шолја полна со штотуку сварено кафе. Има ли подобар начин за започнување на денот? Одличен сервис за кафе, пеперутка во филџан, сосема доволно пена и многу кафен простор за вашите икони.
Датум: 21 мар 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #11

Естетска кафе-позадина за љубителите на убавото... Вашиот омилен пијалак секогаш го сакате убаво сервиран, разблажен со млеко и засладен со неколку чоколадни бонбони кои ги чувате за после последната голтка.
Датум: 07 дек 2010
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #10

Чисто филтер кафе, елегантно послужено, придружено со есенско ливче... Сосема соодветно за сезонава и вистински избор за љубителите на филтер кафе, без додатоци.
Датум: 30 ное 2010
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #9

Ви треба јакиот мирис и вкус на онаа густа магична напивка за да ви го разбуди умот и да ви ги држи мислите свежи. - Вие сте за турско кафе, а веројатно ќе уживате и во оваа декстоп позадина...
Датум: 23 ное 2010
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #8

Спој од уметност, креативност, нежност и несреденост ја одликува десктоп позадината што ја избравме за оваа недела. Би била добар избор за луѓето кои се занимаваат со креативна работа...
Датум: 09 ное 2010
, Автор: