Легендарни филмски реплики од култниот „Кум“

Мајкл Корлеоне: „Пријателите и парите се како масло и вода.“
Датум: 17 феб 2013
, Автор:

40 инспиративни говори во 2 минути

Ако ви треба одлучност и инспирација, клучот е кај Метју Белинки. Тој успеал во две минути да спакува делови од 40 филмски говори и да ги претвори во еден моќен говор...
Датум: 15 окт 2012
, Автор:

Незаборавни филмски реплики

„Ќе му направам понуда, која нема да може да ја одбие.“ - Марлон Брандо како Дон Вито Корлеоне во култниот „Кум“
Датум: 15 мар 2012
, Автор: