филмска сцена | Кафе пауза

Зад сцената на холивудските блокбастери

Фотографии кои ги демистифицираат случувањата зад камерите додека се снимаат најголемите филмски хитови

Познатите холивудски фаци и нивните дублери

Погледнете кој ги менува познатите во опасните филмски сцени...
Датум: 22 мај 2012
, Автор:

Реконструкција на познати филмски сцени направени на разни локации низ светот

Ален Фјуква пронашол многу оригинален начин како да ги избегне здодевните туристички фотографии.