Публицис со одлична дигитална кампања за „Синедејс“: Се снимија првите кратки Твитер-филмови во живо

Во рамки на филмскиот фестивал „Синедејс“, маркетинг агенцијата Публицис имаше одлична дигитална кампања која направи вистински „бум“ на Твитер.
Датум: 24 ное 2015
, Автор:

Денес во 13:00 гледајте #филмвоживо

Што е ова #филмвоживо? Прв оригинален обид за снимање кратки филмови во живо со најхрабрите твитерџии, во рамки на филмскиот фестивал „Синедејс“.
Датум: 17 ное 2015
, Автор: