Филигрански базар | Кафе пауза

Филигрански базар во Безистен

Под мотото „Support The Art of Filigree“ овој базар се организира со цел да се продолжи овој вид уметност и посетителите да имаат можност во живо да се сретнат со уникатните парчиња накит.
Датум: 10 јул 2015
, Автор: