Филаделфија | Кафе пауза

Уметност на машина за пишување

Погледнете дел од уметничкото творештво на Paul Smith направено на машина за пишување.

Секогаш е сончево во Филаделфија (It’s Always Sunny in Philadelphia)

Приказна за четворица пријатели кои се справуваат со животот на еден сосема необичен и комичен начин...
Датум: 26 јан 2011
, Автор: