фикус | Кафе пауза

Новиот тренд за украсување на домот се куќните растенија

Љубителите на растенијата во последно време ги претвораат домовите во зелени империи и секојдневно ја пресоздаваат естетиката на шумата.

5-те најпопуларни растенија на Инстаграм овие денови

Овие растенија што ги гледаме на Инстаграм овие денови се дефинитивно меѓу најпопуларните, меѓу другото и поради нивната зимска цврстина.