Физички активности што делуваат лековито на менталните тегоби

Древната мудрост зборува за врската помеѓу менталното и физичкото здравје, со што речиси секој ментален проблем има физичко решение.

Неколку начини на кои емотивната болка се претвора во физичка

Оваа поврзаност меѓу емоционалното и физичкото ни нуди навистина интересно и сосема поинакво гледиште на работите во нашиот живот.

Физичкиот изглед на хороскопските знаци

Прочитајте за вашиот сончев знак и за вашиот подзнак и видете дали ќе се пронајдете во описот.

Какви промени ќе му се случат на човекот за 1.000 години?

Прочитајте како научниците за анатомија, сметаат дека ќе изгледа човекот за 1.000 години од сега.

Надворешен изглед на рибите

Рибите имаат овален облик на лицето, убави обравчиња, мал нос, густи веѓи и полни, сензуални усни, а нивниот поглед е длабок, мечтателски и истовремено детски.

Надворешниот изглед на вагата

Вагата како резултат на влијанието од планетата Венера – симболот на љубовта, најчесто има прекрасна кожа која изгледа како да блеска однатре, отсликувајќи го жарот и страста кои ги поседуваат вагите.
Датум: 06 окт 2010
, Автор: