физички изглед | Кафе пауза

Необично откритие: Истражување открива што навистина им е најпривлечно на жените кај мажите

Според ова истражување, жените едногласно се согласиле за најдобриот физички изглед на мажите! И тоа што било откриено воопшто не било очекувано...

Моќен одговор на покрупна жена која добила коментари дека не го заслужува нејзиниот згоден сопруг

Прочитајте ја целосната порака на Џена која ќе ви докаже дека има многу поважни работи од изгледот кога станува збор за љубовта...

10 необични физички карактеристики што се сметаат за привлечни во различни земји ширум светот

Она што некаде се смета за физички недостаток, на друго место може да се гледа како привлечна физичка карактеристика.

10 ризични промени во изгледот кои мора да ги направите барем еднаш во животот

Соберете храброст и не плашете се да ризикувате и експериментирате!

Кои особини ја прават личноста привлечна без оглед на физичкиот изглед?

Шармот и атрактивноста на еден човек не зависат секогаш од физичката убавина.

5 работи што жените мислат дека се одбивни за мажите, но всушност не се

Ако е заинтересиран за вас, тоа значи дека му се допаѓате и вие и вашиот изглед. Тој не се заморува со ситниците кои вас ве мачат.

4 нешта кои се поважни од туѓото мислење за вашиот изглед

Колку и да звучи клише, она што е скриено во вашата суштина е многу поважно од она што се наоѓа на површината.

3 работи на кои треба да обрнеме внимание во борбата за половата еднаквост и феминизмот

Феминизмот се дефинира како обид да се достигне политичка и социјална еднаквост на мажите и жените.

Зошто некој „зрачи“? Откријте кои се 4-те типови привлечност

Некои карактерни особини се вродени, а некои пак ги стекнуваме. Во двата случаи, тие се главните компоненти кои нè прават некому привлечни.

Од грдото пајче во прекрасен лебед: Познатите ѕвезди како деца!

Погледнете како дел од филмските и музичките ѕвезди изгледале кога биле мали.

9 работи по кои привлечните луѓе се разликуваат од останатите

Привлечноста е далеку од само надворешна физичка убавина, а еве и како...
12