Најдобрите реплики на Фиби Буфе од ТВ серијата „Пријатели“

Без сомнение, Фиби Буфе е најексцентричниот карактер од култната хумористична серија „Пријатели“.
Датум: 15 мар 2016

14 бисери на мудроста кои можеме да ги научиме од Фиби Буфе

„Доколку сакате да добивате мејлови за моите наредни настапи, тогаш ве молам дајте ми пари за да можам да си купам компјутер.“ - Фиби Буфе