Положбата на спиење го открива вашиот карактер

Според британскиот центар за проценка на сонот, положбата во која спиете ја открива вашата вистинска личност.
Датум: 19 ное 2011
, Автор:

Кога суперхероите биле фетуси…

Францускиот артист Alexandre Nicolas, очигледно имал навистина бујна фантазија и уникатна замисла, кога решил да ги создаде овие малку морничави, но сепак преслатки неродени суперхеројчиња.