Најневеројатните фестивали во светот

Овие фестивали се одржуваат еднаш годишно во различни градови, земји и континенти низ целиот свет. Секој од нив е со своја приказна и убавина, а заедничко им е тоа што нема да сакате да пропуштите ниту еден од нив.
Датум: 26 јул 2014
, Автор:

5 одлични комбинации за летните фестивали

Како што наближува сезоната за настани на отворено, ви нудиме 5 супер комбинации за такви пригоди.
Датум: 17 мај 2014
, Автор:

10 „откачени“ фестивали кои се слават во октомври

Погледнете ги наредниве неколку необични фестивали кои се слават за време на месецот октомври во различни краеви од светот.

Интервју со бендот High Control

Дека македонската музичка сцена навистина има квалитет со кој може да се гордее, покажаа момците од High Control.