15 работи кои никогаш не треба да си ги кажувате себеси

Доколку сакате да бидете успешна и правилно изградена личност, внимавајте на овие 15 работи, кои никогаш не треба да си ги велите на себе.

Како да бидете личноста која сите ја почитуваат?

Пофалете ги луѓето и покажете им искрена почит за она што го прават во нивните животи.

Справете се со вашиот неправеден шеф

Истражувањата покажуваат дека постои причинско-последична релација помеѓу стресот од работата и психолошките пореметувања и болести, вклучително депресија, кардиоваскуларни заболувања...
Датум: 28 окт 2010
, Автор: