ФБИ статистика: Најопасните луѓе се родени во овој хороскопски знак

Без разлика дали верувате во хороскоп или не, се чини дека датумот на раѓање сепак влијае на карактерот.

Поранешен агент на ФБИ открива: Дали вашиот партнер ве лаже или изневерува?

Ако се сомневате во вашиот партнер, пријател или семејна личност, дека ве лаже, можете лесно да ја решите дилемата и да се уверите што стои позади тие нежни зборови.

Според агент на ФБИ ова се 3 знаци дека некој ве лаже

Џек Шефер е поранешен агент на ФБИ кој има големо искуство со истраги на криминални случаи. Во својата кариера испрашувал многу луѓе и веќе знае да почувствува кога некој лаже, а кога ја говори вистината.

ТВ серија: Црната листа (The Blacklist)

Најбараниот човек во светот одеднаш се предава на ФБИ и ја нуди својата „црна листа“ како помош во потрагата по некои од најозлогласените криминалци ширум светот...