25 најлоши работи што луѓе си ги имаат направено на сопствената глава

Откако ќе ја погледнете галеријава, единственото нешто што ќе можете да кажете ќе биде само „зошто“. Но, веројатно 25 пати. :)
Датум: 30 окт 2014
, Автор:

Луѓе кои секогаш излегуваат исто на фотографии

Овие луѓе си ја имаат извежбано својата идеална фаца за фотографирање и знаат како да си се држат до неа.

Намуртениот мачор се насмевна

И тоа се случи, мачорот кој е познат по својата природно намуртена фаца, конечно искрено се насмевна и му покажа на светот дека и тој знае да биде весел и расположен.
Датум: 28 јун 2013
, Автор:

Мачорот намќор се маскираше за да се сокрие од фановите

За да го одвлече вниманието на папараците, тој се маскираше во неколку изгледи инспирирани од познатите личности.
Датум: 18 мар 2013
, Автор: