Банани претворени во фантастични уметнички дела

Од едноставноста на бананата до креативна и фантастична уметност – неверојатно!

Погледнете ги сите убавини на Париз во помалку од три минути

Ова неверојатно видео ќе ви ги претстави сите знаменитости кои задолжително треба да ги посетите доколку појдете во градот на светлината, Париз.

Танцувачи меѓу нас

Барем еднаш на сите ни се случило несвесно да заиграме кога ќе ја слушнеме вистинската песна во вистински момент... Сте се запрашале ли некогаш како би изгледал тој танц на отворено, покрај многу луѓе?

Ново чудо од глас на годинешното шоу „Britain’s got talent“

После феноменалните изведби и откривањето на новите пејачки феномени, Пол Потс во 2007 година и Сузан Бојл во 2009 година, шоуто „Britain’s got talent“ повторно го шокираше светот со уште едно фантастично дуо.

Кога фотограф ќе се спријатели со дивите животни…

Италијанецот Stefano Unterthiner е исклучително талентиран фотоновинар, зоолог и љубител на дивата природа, кој го чека вистинскиот момент за да улови добра фотографија, при што честопати преноќува сам во дивина.

Танц во воздух

Понекогаш наидуваме на фотографии кои едноставно кажано не тераат да потскокнеме од радост. Проектот на њујоршкиот фотограф Џордан Матер т.н. „Танцувачите меѓу нас“ го постигнува токму тој ефект.
Датум: 21 јан 2011
, Автор: