Животот е бајка

Фотографиите на Ал Магнус делуваат како да раскажуваат некој сон, некоја бајка и ја прикажуваат убавината на животот од перспективата на детската безгрижност.
Датум: 08 мар 2011
, Автор:

Животот е…

Погледнете ги следните 20 слики кои ги покажуваат едноставните, но прекрасни работи во животот. Почнете веднаш да го чувствувате вашиот поинаку - уживајте во секој момент од сегашноста.

10 секси идеи кои ќе ја „зачинат“ вашата врска

Навидум мали и неважни секси постапки можат значително да ви ја подигнат самодовербата, да ги разгорат искрите во кревет, да внесат авантуристички дух во вашата врска...
Датум: 08 ное 2010
, Автор:

Секоја жена мечтае за…

Секое мало девојче фантазира за својата иднина. Каква жена ќе биде кога ќе порасне? Што би ја направило среќна? Прекрасен невестински фустан, згоден сопруг, убава куќа...
Датум: 24 сеп 2010
, Автор:

Бразил (Brazil)

Филм за едно имагинарно, но можеби не толку различно општество
Датум: 06 сеп 2010
, Автор:

Релаксирајте се после напорниот работен ден со визуелизација

Визуелизацијата е многу моќна умствена алатка. Истражувањата покажуваат дека потсвеста не може да направи разлика помеѓу реалниот настан и замислениот т.е. визуелниот.
Датум: 02 сеп 2010
, Автор: