Набрани здолништа – совршени за секоја пригода

Набраните здолништа се вклопуваат во секаква пригода, ги има во различни бои и должини, лесно се комбинираат со различни аксесоари, а може да ги носите на рамни обувки но и на високи потпетици.
Датум: 26 апр 2013
, Автор: