Идеално патување за секоја фаза од љубовната врска

Подгответе се за сладок ризик и погледнете каде можете да патувате со вашиот партнер во зависност од фазата на љубовната врска во која се наоѓате.

Идеалниот празничен подарок за секоја фаза од љубовната врска

Можете да изберете соодветен подарок во зависност од тоа во која фаза од врската се наоѓате и колку вашите односи се сериозни.

5 знаци дека минувате низ криза на идентитетот

Ви се случува да се погледнете во огледало и да се запрашате која е личноста којашто гледа во вас? Вашиот вистински идентитет е она што вие всушност сте, без етикети.
Датум: 02 окт 2015
, Автор:

7 нешта кои можете да ги научите од вашата четвртинавековна криза

Да поминувате низ четвртинавековна криза е сосема нормално. Вие повеќе не сте тинејџер, но исто така не сте ни возрасна личност...

10 работи кои ќе се случат кога ќе почнете да се прифаќате себеси

Ова се 10 прекрасни работи кои ќе ви се случат кога ќе почнете да се прифаќате себеси такви какви што сте.
Датум: 17 ное 2014
, Автор:

ТОЈ

Да, секој човек минува низ многу фази во животот. Ама постои нешто што е вечно. Нели мора да постои? Инаку која е целта?
Датум: 30 мар 2014
, Автор:

Фото студио за слатки, поспани ангелчиња

Овие бебиња се многу малечки. Некои од нив се само пред неколку дена дојдени на овој свет. Направени се од фотографките Ивон Ват и Фиона Потер во нивното бебешко фотостудио „Fusion Baby Photography“ во Шкотска.