учителка | Кафе пауза

Учителка од 1876-та година изработила јорган со сончевиот систем за да ги учи децата астрономија

За многу учители, нивната работа е многу повеќе од само предавање на лекцијата.

15 нешта за кои сме заборавиле да им се заблагодариме на нашите учители/ки

Можеби учителите не носат наметки на суперхерои, ниту пак кога ќе излезат на улица им бараат автограми, но дефинитивно заслужуваат огромна благодарност.
Датум: 16 ное 2014
, Автор:

Лоша учителка (Bad Teacher)

Лесна комедија за препознавањето на вистинските нешта кои ни биле пред нос целото време, но сме ги игнорирале... и многу повеќе за „спонзорушите“, за трулото американско школство, за манипулациите...