18 нешта кои ги криеме од нашите професори, а тие сепак ги знаат

Сме пробале да скриеме многу нешта од нашите професори, од тоа кога навистина ни се оди во тоалет, до тоа кога имаме лош ден. Но тие како магично да знаат...

Учи за да не работиш

Поправете ме ако грешам, на 60 години ич нема да ви биде гајле која ви била профилната слика, каде сте се тагнале и што другите мислат за вас. Ќе се навраќате на спомени кои ви го обележале животот.
Датум: 01 дек 2013
, Автор:

Писмо до Дедо Мраз од четвртоодделенец од муслиманска вероисповед

Драг Дедо Мраз, Знам дека никогаш не сум ти напишал писмо, бидејќи јас не го празнувам Божиќ, но...
Датум: 20 дек 2012
, Автор: