Совети за љубовните врски кои ги научивме од серијата „Очајни домаќинки“

На ултрапопуларната серија ù дојде крајот, па редно е да се запрашаме какви сè совети за љубовните врски добивме од дамите на улицата Вистерија Лејн.
Датум: 02 сеп 2012
, Автор:

Нешта кои треба да ги одбегнете во кавга

Кавгите настануваат постојано, и во ред е, како инаку ќе се изборите за своите ставови и мислења? Најважно е да не кажете или направите нешто за што ќе се покаете....
Датум: 11 јун 2012
, Автор: