5 причини зошто не треба да ги објавувате вашите цели и успеси на социјалните мрежи

Животот е доволно тежок сам по себе и не треба дополнително да си го комплицираме.

20 знаци дека сте премногу самокритични

Самокритичноста е нешто што е спротивно од она што нè прави здрави, среќни и исполнети.

Единствените 3 нешта кои треба да ги направите деновиве за да бидете посреќни во новата година

Заборавете на депресивната листа со одлуки и започнете ја новата година на позитивен начин така што ќе ги направите овие 3 нешта во текот на овие 2 дена.

Нешта кои паровите кои се во добра врска добро ги прават

Најголемиот број добри работи, кои ја сочинуваат добрата врска, се однесуваат на тоа партнерите да бидат свесни и присутни, да обрнуваат внимание...

5 добри навики кои го загорчуваат нашиот живот

Не се само несреќните моменти, лошите периоди и погрешните избори оние кои го загорчуваат нашиот живот и прават да се чувствуваме неуспешно, изгубено, уморно и депресивно.

30-дневен предизвик за поголема љубов кон самите себе

Ве предизвикуваме во наредните 30 дена да почнете повеќе да се цените себеси поради квалитетите кои ги поседувате!
Датум: 31 јан 2013
, Автор:

Мајкл Бубле – мултиплатинестиот издавач кој јавноста го поистоветува со Френк Синатра

Тој е вистинска интернационална музичка сензација, пред чии вокални способности и најдобрите симнуваат капа.
Датум: 09 сеп 2012
, Автор:

Како да бидете посреќни?

Да се биде среќен не е некоја сложена работа и тешка задача. Светот е онаков каков што ние го гледаме. Низ призмата на сивилото е сив, низ призмата на розовото е розов, ништо тешко, ниту пак комплицирано...
Датум: 20 јун 2012
, Автор:

Бијонсе – божица која остава без здив!

Секоја нејзина песна, секој нејзин настап има содржина и значење. Таа со својата музика пренесува порака, па затоа Бијонсе не е само забавувач, таа е божица која остава без здив!
Датум: 22 фев 2012
, Автор: