Знаете ли колку пати дневно би требало да мокрите? Докторите ја откриваат оваа важна бројка!

Освен на бојата на урината, многу е важно да обрнете внимание и на тоа колку често мокрите во текот на еден ден.

Ако уринирате на јавно место во Хамбург ќе се направите лом

Овој град е познат по одличниот ноќен живот, но тој со себе носи и многу пијани луѓе кои не се двоумат дали да се олеснат на сред улица.