Со консумирање само органска храна од урината исчезнуваат сите отровни хемикалии

Сигурно сте слушнале дека органската храна е поздрава и дека нејзе треба повеќе да ја јадете од неорганската.

Погледнете што кажува мирисот на вашата урина за вашето здравје!

Постојат многу супстанции кои влијаат на тоа каква миризба ќе има вашата урина и по нив можете да препознаете дали сѐ е во ред.

Зошто всушност ве печат очите откако ќе излезете од базен?

Го знаете она чувство кога излегувате од базен и ве печат очите, а вие мислите дека тоа е поради големата количина на хлор во водата? За тоа чувство не е виновен хлорот, барем не директно.

Дали треба да ја користите вашата урина за да имате поубава кожа на лицето?

Жените во Велика Британија наводно ја користат својата сопствена урина за да се ослободат од акните на лицето и да добијат поубава кожа.
Датум: 03 јун 2015
, Автор:

Грозна статистика за работи од секојдневниот живот

За многу работи немаме избор бидејќи не знаеме какви се, а и да знаеме нема многу што можеме да направиме. Оваа статистика може да ве згрози, но што е тука е...
Датум: 14 јан 2013
, Автор:

Необични, но ефикасни домашни трикови за убавина

Пастата за заби ги лекува акните, мајонезот ја негува и регенерира сувата коса, фефероните го забрзуваат растот на косата, а кремот против хемороиди е одличен за отстранување на подочниците...
Датум: 24 окт 2011
, Автор:

Специфични податоци кои ќе ве изненадат

На својата смртна постела Алберт Ајнштајн ги кажал своите последни зборови, но медицинската сестра која била до него, не разбирала германски јазик.
Датум: 14 ное 2010
, Автор: