Спектакуларен перформанс за првпат во Скопје

Трагачите по оригинална забава оваа сабота ќе имаат можност да присуствуваат на уникатен перформанс каков што досега не се одржал на Балканот, а сега премиерно ќе го организира „Урбан клуб“.
Датум: 17 дек 2013
, Автор: