Застрашувачки интернет урбани легенди: Морничави приказни кои шират страв и трепет

Благодарение на интернетот се повеќе морничави приказни шират страв и трепет, допирајќи дури и до најскриените агли на планетата.

3 кратки хорор приказни кои можат многу да ве исплашат

Ова се три кратки урбани легенди кои, повеќе или помалку точни, брзо се шират помеѓу луѓето.