универзални | Кафе пауза

12 универзални, но урнебесни закони за секојдневниот живот

Искуството е нешто што нема да го добиете сè додека не помине моментот кога ви е потребно.

3 универзални начини на шминкање кои ѝ стојат добро на секоја жена

Ви ги претставуваме универзалните начини на шминкање кои ќе го направат вашиот изглед посјаен, без разлика на бојата и нијансата на тенот, обликот на очите или бојата на косата.

Постојат 9 универзални карактерни групи: Во која спаѓате вие и кој е вашиот најдобар пар?

Овие карактерни групи можат да ви помогнат многу полесно да ги разберете вашите најблиски...

16 универзални закони

Строгоста на овие закони сигурно сте ја почувствувале на своја кожа барем неколку пати. Но добрата работа е што не сте единствени, затоа што овие закони сепак се „универзални“!
Датум: 19 фев 2012
, Автор: